Fotograf André Norrköping

Foto, bilder, uppdrag

Fotografering

Mitt fotograferande är idag väldigt blandat, oavsett om det är natur/porträtt eller annat är det lika roligt. Kameran hänger nästa alltid med så fort jag går utanför dörren.  Priser vid eventuella fotouppdrag blir överkomliga då jag mest kommer att jobba som frilans, ej som proffisionell fotograf för min försörjning.

 Fotograferar gärna bröllop och familjefoto, bilder av/till olika verksamheter, såväl till företag som föreningar, klubbar etc. Gör även fotoprojekt/fotoböcker.

 

Kontakta via E-posten

Varefter åren går börjar jag nu bli mer och mer kräsen vad gäller bilder, vill oftast ha ett mål med bilderna som tas, alltmer sällan blir det "spontanfotande". Ofta blir dessa spontanbilder bara liggande i dator och tar plats i onödan, nu ska bilderna som tas helst ha ett syfte. Nu beskär och komponerar jag mera direkt vid fototillfället, vilket ger högre kvalitet på bilder och mindre tid framför datorn.

 

 

 

 

 

/dsc_7751.jpg

 

Välkommen

Alla ni med fotointresse, ung som gammal, nybörjare eller glad amatör. Fotoklubben i Norrköping en plats för alla att utvecklas och ha kul tillsammans.

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)